Noa Rideklub

banner 15

arrangementer

SOMMERFEST 26/9-20 KL. 18.00 PÅ NOAGAARD Så er det tid til vores årlige sommerfest og håber at se mange af jer til hyggeligt samvær. Vi bestiller mad udefra, som vil være en lækker menu og der vil være kaffe, kage og chips. Vi afholder et lille bankospil med flotte præmier Medbring dit gode humør og det du ønsker at drikke, tallerkner/bestik. Tag gerne din familie eller venner med- ALLE er velkomne. Det koster 129,- pr. person. Tilmelding til Janette og betales med Mobilepay på 20933004. sidste frist for tilmelding er søndag den 20/9  Kom frisk til nogle hyggelige timer med dine klubkammerater….. vi tager selvfølgelig hensyn til alle forholdsregler vedr. COVID19.

Stævne maj 2018

NOA rideklub holder C-stævne på Noagaard Ridecenter

19. og 20. maj 2018

Dressurklasser for hest

Noagård er pt lukket grundet risiko for smitte af herpesvirus (bemærk at der ikke er tilfælde på Noagård). Vi har derfor set os nødsaget til at aflyse vores 25 års jubilæumsstævne 19.-20. Maj.

Vi arbejder på at afholde stævnet i uge 30 (28. - 29. Juli), og nærmere info herom vil komme her på siden ??

Vi håber at se rigtig mange til stævnet senere på året, og vil igen takke alle vores sponsorerer og hjælpere ?

ALT HENVENDELSE OMKRING REFUSION AF STARTPENGE SKAL SKE TIL CHARLOTTE LINDBERG TLF 42391117

Stævne 2016

NOA rideklub holder C-stævne på Noagaard Ridecenter

25.-26. juni 2016

Dressurklasser og Distriktsmesterskaber for hold

Copyright © 2014. All Rights Reserved.