Noa Rideklub

banner 15

Nytårskur

Med hastige skridt nærmer vi os år 2017, og traditionen tro vil der igen i år blive afholdt nytårskur, hvor venner, bekendte, medlemmer og ikke-medlemmer kan få ønsket hinanden et rigtig godt nytår :-)

Nytårskuren vil blive holdt i ridehallen på Noagård Ridecenter d. 31/12 kl. 11:30, og mens vi lytter til den årlige nytårstale samt kåring af "Årets NOA Medlem" vil klubben sørge for lidt at drikke og spise i form af champagne, sodavand og selvfølgelig kransekage.

"Årets NOA Medlem" kan fx være en som har været en særlig god kammerat, opnået et godt personligt resultat eller noget helt tredje. Hvis der er nogle, der ligger inde med et forslag til, hvem der skal kåres til "Årets NOA Medlem", så giv en fra bestyrelsen besked og begrundelse herom.

Alle er selvfølgelig velkomne, og vi glæder os til at se så mange for muligt, så vi kan ønske hinanden godt nytår - og til dem, som desværre ikke har mulighed for at deltage, ønsker klubben selvfølgelig også Jer et rigtig godt nytår! :-)

godtnytaar

Copyright © 2014. All Rights Reserved.